2 minute

Ungaria ANULEAZĂ (din 11.03.2022) plafonarea preturilor la motorina pentru vehiculele comerciale de peste 3.5 t!!!

Ungaria ANULEAZĂ plafonarea preturilor la motorina !!!

Pana azi, Ungaria avea cel mai bun pret la motorina din Europa, acest fiind plafonat la nivelul din 15 Noiembrie 2021. De azi, lucrurile se schimba.

Pe fondul evolutiei explozive a preturilor la carburant si a pierderilor uriase reclamate de comerciantii de carburant, autoritatile maghiare au anuntat modificarea pretului plafonat din aceasta tara.

Astfel, incepand cu 11 Martie 2022 pretul plafonat de stat NU SE MAI APLICA alimentarilor efectuate de vehicule comerciale de PESTE 3,5 tone inmatriculate in afara Ungariei!

Aceasta masura se aplica conform decretului guvernamental publicat aici.

Astfel, incepand de ASTAZI (11.03.2022), companiile de transport vor reveni la conditiile comerciale agreate ANTERIOR plafonarii, cu discounturile agreate in statiile si retelele selectate anterior.

De asemenea, TOATE camioanele de peste 7.5 tone și autoutilitarele de peste 3.5 tone cu numere de înmatriculare straine, pot alimenta NUMAI la pompele cu debit mărit.

Contactati furnizorul Dumneavoastra de solutii de plata a carburantului pentru reconfirmarea conditiilor comerciale, discounturi agreate in statii si retele.

Noi nu avem la acest moment date exacte cu privire la preturi de lista ce se vor aplica si comparatii la preturi cu alte tari (cum ar fi Romania), dar acestea va vor fi comunicate de catre furnizorii dvs.

Pe masura ce vor aparea informatii noi, vom reveni catre Dvs.

Intre timp, nu UITATI sa faceti presiuni constante asupra clientilor dvs de introducere DE URGENTA sa clauzelor de ajustare a tarifelor de transport in raport cu cresterea costurilor cu carburantul. Vedeti detalii despre modalitatea de introducere a acestor clauze (lunare sau chiar saptamanale, in situatia actuala) in ultima editie a

Verificati ZILNIC, impreuna cu furnizorul Dvs, preturile DIN TOATE TARILE tranzitate, intrucat situatia si optiunile se pot modifica de la o zi la alta. Ieri, a fost Belgia. Azi e randul Ungariei. Vom vedea pana luni ce se mai intampla, iar miercuri (16.03.2022) ne auzim iar, la sa analizam situatia la zi.

Alte articole utile:

Transporturile rutiere de marfuri – in TOPUL anului 2021.

Gasesti aici Rezumatul modificarilor de taxe drum din Europa in 2022 – situatie la data de 12.01.2022

Vezi care sunt . De asemenea, poti urmari si cele 10 minute in care Oana Rada explica noile prevederi:

Află cum

Vezi

Vezi AICI ghidul informativ pentru asiguratii si pagubitii CITY Insurance.

Canalul de

Ne puteti urmări pe pagina de Facebook, pe contul de LinkedIn, pe Instagram precum si pe canalul de Youtube „Transport Academy”. , acolo unde te invităm să dai SUBSCRIBE pentru a urmări toate sesiunile video „Transport Academy LIVE” cu Decebal Popescu si invitatii sai.

 

 

Written by admin