1 minute

Platforma IMI – cum iti faci cont pentru declaratiile de detasare ale soferilor incepand din 2 februarie 2022?

Așa cum știm toți, din 2 februarie 2022 intra in vigoare noile prevederi ale Pachetului Mobilitate.

Astazi, C.E. și E.L.A. vorbesc despre platforma IMI – locul unde firmele de transport vor putea completa și transmite autorităților din statele membre de detașare declarațiile de detașare pentru șoferi începând cu 2 februarie 2021.

ATENTIE! Platforma inca nu este deschisa publicului larg!

  • Cum îți faci cont în platformă?
  • Cum trebuie introduse datele?
  • Cum depui în platforma IMI documentele suplimentare solicitate de autorități în cazul unui control?

Află toate acestea și alte detalii despre portal dintr-un material video de 73 de minute, în care reprezentantul ELA (European Labour Authority) vă detaliază într-un LIVE DEMO toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi în aplicație pentru o înregistrare corectă. Este asigurată traducerea simultană în limba română.

Click aici pentru a vedea tutorialul video despre portalul IMI:

https://bit.ly/detasarea_soferilor

Dacă dorești să urmărești întregul webinar organizat de Comisia Europeana și ELA (European Labour Authority) despre detașarea șoferilor, ce documente trebuie să întocmiți, ce trebuie să aibă la ei șoferii ș.a.m.d., îl găsești pe canalul de youtube Transport Academy. Are o durată de 132 de minute, fiind dublat în limba română. Click aici pentru vizualizare: https://bit.ly/IMI_declararea_soferilor

Dacă îți sunt de folos aceste materiale și crezi că au nevoie și alți colegi din industrie de ei, ne poți ajuta cu un share în rețeaua ta profesională.

Mulțumim!

 

Alte articole utile:

Transporturile rutiere de marfuri – in TOPUL anului 2021.

Gasesti aici Rezumatul modificarilor de taxe drum din Europa in 2022 – situatie la data de 12.01.2022

Vezi care sunt Obligatiile transportatorilor incadrati de ANAF la mari contribuabili (update 05.11.2021). De asemenea, poti urmari si cele 10 minute in care Oana Rada explica noile prevederi: https://bit.ly/3c8k3I1

Află cum Explozia prețurilor la carburant crește costurile operaționale ale transportatorilor cu peste 7%

Vezi AICI cum se alcatuieste pretul RCA pentru camioane in acest moment. Viorel Vasile (CEO Safety Broker) explica la Transport Academy LIVE #23 modalitatea in care se va forma tariful RCA pentru transportatori, cat de transparent este acest calcul și cum se va ține acest tarif sub control prin intermediul prevederilor legale deja în vigoare.

Vezi AICI ghidul informativ pentru asiguratii si pagubitii CITY Insurance.

Canalul de Youtube al emisiunii Transport Academy LIVE

Ne puteti urmări pe pagina de Facebook, pe contul de LinkedIn, pe Instagram precum si pe canalul de Youtube „Transport Academy”. , acolo unde te invităm să dai SUBSCRIBE pentru a urmări toate sesiunile video „Transport Academy LIVE” cu Decebal Popescu si invitatii sai.

Written by admin