Notificare privind Confidentialitatea Datelor cu Caracter Personal

Transport Academy, prin site-ul www.decebalpopescu.ro (DEROX MANAGEMENT SRL, C.U.I.:RO28865347, Sediul: Ploiesti, Str Covurlui nr. 20, Prahova) prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 sau GDPR. Acesta este un regulament care face parte din legislația UE si care a devenit direct aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018. GDPR vizeaza gestionarea datelor cu caracter respectuos, transparent, legal si atent. Scopul este acela de a nu salva mai multe date decat este necesar sau pentru o perioada mai mare decat este necesar, avand totodata un scop clar si pentru o limita de timp definita.

Intrucat sunteti un client foarte apreciat, iar datele dumneavoastra sunt salvate de noi in scopul mentinerii si dezvoltării relatiei cu dumneavoastra, dorim sa va informam despre diferite aspecte privind GDPR:

1. Ce categorii de date cu caracter personal salvam si procesam?

Transport Academy salveaza si proceseaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal ale clientilor:

  • Nume si prenume
  • Adresa (strada, numar, cod postal, oras, tara)
  • Numar de telefon
  • Adresa de email

2. In ce scop procesam datele cu caracter personal ale clientilor?

Procesam datele cu caracter personal ale clientilor pentru anumite scopuri legitime, care includ unele sau toate din urmatoarele:

  • Comunicarea operationala pentru derularea eficienta si corecta a relatiei dintre noi;
  • In cazul in care prelucrarea ne permite sa modificam, sa personalizam sau sa imbunatatim in alt mod serviciile / comunicarile noastre in beneficiul clientilor nostri;
  • Identificarea si prevenirea fraudei;
  • Pentru a spori securitatea retelelor noastre si a sistemelor informatice;
  • Pentru a intelege mai bine modul in care oamenii interactioneaza cu site-ul nostru;
  • Furnizarea de comunicari;
  • Furnizarea de newslettere;
  • Pentru a determina eficacitatea campaniilor promotionale si a publicitatii.

Ori de cate ori procesam date, in scopurile mentionate anterior, ne vom asigura ca respectam intotdeauna drepturile persoanelor cu privire la datele cu caracter personal.

Dumneavoastra aveti dreptul sa va opuneti oricand acestor prelucrari. Va rugam sa retineti ca orice opunere la aceste prelucrari poate afecta capacitatea noastra de a indeplini activitatile de mai sus in beneficiul dumneavoastra.

3. Cat timp vom pastra datele cu caracter personal ale clientilor?

Transport Academy pastreaza datele cu caracter personal ale clientilor atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care aceste date au fost colectate.

4. Care sunt drepturile dumneavoastra privind limitarea si utilizarea datelor cu caracter personal?

In orice moment, puteti sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal stocate, limitarea nivelului procesarii sau stergerea datelor. In plus, puteti formula o obiectie privind stocarea si prelucrarea datelor sau puteti obtine o copie a acestora in orice moment.

Speram ca aceste informatii sunt utile pentru dumneavoastra. Daca aveti intrebari sau nelamuriri privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail prelucrare.date@derox.ro.