RO e-Transport: Supply Chain Management Center și Smart Touch Techologies lansează o soluție pentru digitalizarea completă a proceselor legate de raportarea în sistemul RO e-Transport

Apărută pe piața de consultanță, training și formare profesională în domeniile Logistică și Supply Chain Management în anul 2006, compania Supply Chain Management Center este fondată și condusă de Adriana Pălășan, cel mai reprezentativ nume din industria de profil, formator a generații întregi de manageri de logistică, și membru permanent în ELA (Asociația Europeană de Logistică), organismul ce definește competențele și standardele în logistica la nivel european.

În acelasi timp, Smart Touch Technologies este compania de deep tech care care integrează perfect cei aproape 20 de ani de expertiză în logistică ai unuia dintre cofondatorii săi, Decebal, cu cei peste 25 de ani de experiență în telecomunicații și inteligență artificială ai lui Octavian.

”Aplicația eTSM, dezvoltată de catre SCMC, a pornit de la nevoia companiilor de logistică de a avea un control avansat al programării camioanelor la descărcare, asigurând astfel fluidizarea operațiunilor și optimizarea resurselor implicate în proces. În contextul e-Transport, prin tehnologia cu inteligență artificială implementată cu suportul partenerilor de la Smart Touch Technologies, am adaptat aplicația astfel încât să se facă rapid și raportarea în sistemul SPV și generarea codului UIT. Practic, vom oferi clienților noștri (implicit, furnizorilor acestora) posibilitatea de a încărca în aplicație direct documentele necesare (facturi, avize etc.) în format PDF, PNG sau JPG, preluarea informațiilor făcându-se automat din document, cu metode automate de validare, fără a mai fi nevoie de introducere manuală a datelor. În acest fel sunt economisite foarte multe resurse, obținând în același timp o acuratețe mult mai mare a datelor, dar și înlăturarea riscului de amenzi, care sunt la un nivel ridicat în ceea ce privește sistemul RO e-Transport.”, a declarat Adriana Pălășan, fondator Supply Chain Management Center.

Astfel, dincolo de RO e-Transport, aplicația eTSM oferă vizibilitatea anticipată a volumelor programate pentru perioada următoare, alături de un plus de fluiditate și acuratețe în configurarea timpilor operaționali diferiți în funcție de echipele de lucru necesare zilnic pentru inbound cât și outbound, specificului locației, mărfii și al mijloacelor de transport.

”Când a apărut nevoia, noi aveam deja soluția, pentru că am dezvoltat o platformă extrem de agilă, care poate fi ”antrenată” într-un timp foarte scurt să extragă și să valideze date din aproape orice tip de documente. Logistica fiind și domeniul meu ”de suflet”, parteneriatul cu Supply Chain Management Center a venit natural și ne onorează, aducându-ne în atenția tuturor companiilor cu procese în zona de supply chain, pentru că toți au o nevoie reală de procesare a acestor date într-un mod cât mai eficient și cu cât mai puține resurse utilizate. Și e doar începutul, în curând vom veni cu noi instrumente de analiză și predicție, propuneri de decizii, tot cu suportul inteligenței artificiale”, a declarat Decebal Popescu, co-fondator Smart Touch Technologies și vicepreședinte al Asociației ARILOG.

Cui se adresează aplicația eTSM?

Aplicația se adresează companiilor de producție, import/distribuție, retail care dețin cel puțin un depozit și care își doresc să optimizeze operațiunile derulate în depozit și resursele utilizate (umane, materiale). Aplicația se poate introduce și la magazinele cu trafic mare. Aceasta permite setarea unui CoT (cut of time) care oferă posibilitatea de programare în avans a descărcărilor / încărcărilor. De utilitatea aplicației beneficiază nu numai compania Client, ci și furnizorii acesteia care nu vor mai fi nevoiți să aștepte ore întregi la descărcare sau să introducă manual datele din documente.

Dacă doriți să testați aplicația, trimiteți un email pe adresa sales@supply-chain.ro cu subiectul “eTSM DEMO” și veți fi contactați pentru mai multe detalii și configurarea unui cont de test.

 

Written by admin