Despre noi

Sunt Decebal, inainte de toate, OMUL. Apoi, aici ma veti gasi ca Decebal – Consultant si mai precis, omul de incredere care poate construi alaturi de tine un business de transport mai sanatos si orientat spre VIITOR.

Cel mai probabil, ma cunosti din perioada de aproape 15 ani pe care am petrecut-o la Ploiești, in fruntea grupului Cartrans Romania, acolo unde am trait experiente senzationale, alaturi de un grup de tineri cu un entuziasm debordant. Din 2019, am decis sa contribui activ la dezvoltarea oamenilor ce conduc acest sector important al economiei românesti, LOGISTICA și tot ceea ce ține de ea. Din 2023, am devenit și vicepreședinte al ARILOG – Asociația Română de Logistică.

Voi culege si voi impartasi cu tine informatii care te pot ajuta sa iei DECIZII corecte pentru businessul tau. NU vorbim despre politica, ci doar despre experiente de business.

“Cu cat va reusi mai repede o organizatie sa transforme observatiile in orientari, cu atat mai rapid va obține un avantaj competitiv prin decizii și acțiuni calculate”.John “Colonel” Boyd

Cam despre asta e vorba. Cu timpul, vom dezvolta IMPREUNA si instrumente cu ajutorul carora business-ul tau sa treaca la nivelul urmator. Conform unui recent studiu al Harvard Business Review, organizatiile care gandesc in perspectiva incorporeaza tehnologiile AI si machine learning in infrastructura si in procesele fundamentale de afaceri. De aceea, in 2020, împreună cu Octavian Radu am fondat Smart Touch Technologies, unde reproiectăm modul în care companiile fac schimb de date, prin crearea unui ecosistem de date inteligent care funcționează cu ajutorul Inteligenței Artificiale și utilizează Machine Learning, îmbunătățind astfel performanța și contribuind la creșterea companiilor.

Ne vom vedea si prin tara, in cadrul caravanelor “Transport Academy”. Doar sa iti faci timp 🙂

Cum spunem noi, “sa avem Drumuri Bune” si bafta in afaceri!

 

 

Follow on LinkedIn

 

Oana Rada – consultant fiscal

Sunt Oana, consultant fiscal pasionat de ceea ce face, de 5 ani Partener in cadrul Darian DRS Tax, compania de consultanta fiscala din cadrul grupului Darian, dupa ce in prealabil am acumulat experienta profesionala in alte societati de consultanta fiscala de renume. Am experienta in proiecte de restructurare fiscala, revizii fiscale, proiecte de due diligence, in intocmirea dosarelor de preturi de transfer, conformare fiscala, inspectii fiscale, precum si in litigii in materie fiscala. Clientii pe care ii asist, impreuna cu echipele mixte din cadrul grupului Darian, sunt companii din industrii diverse, societati multinationale, dar si societati locale, mari sau in curs de dezvoltare.
Sunt activa in domeniul transporturilor, asistand clienti de renume din acest domeniu. Totodata, particip ca speaker la evenimente si public articole in reviste de specialitate.

Impreuna cu colegii din cadrul grupului Darian DRS, ne dorim sa contribuim la dezvoltarea companiilor de transport, prin suportul nostru in materie de servicii de consultanta integrate. Grupul Darian DRS este singurul grup romanesc care ofera servicii integrate de evaluare, consultanta fiscala, audit si consultanta juridica.

Dorina Vali-Zeller – expert management financiar

Sunt Vali Zeller, profesionist in domeniul financiar de peste 23 de ani, timp in care am activat in domeniul managementului financiar si al planificarii resurselor companiei, atat la nivel local cat si international, detinand functii cheie de director financiar, CFO, manager de proiect si auditor intern in mai multe companii multinationale din Elvetia si Germania (Franke, Endres&Hauser, Knuth Werzeugmaschinen). Ca auditor intern am condus proiecte de audit operational la filialele internationale si am asigurat integrarea din punct de vedere financiar si operational a companiilor achizitionate de grup.
Incepand cu anul 2015 am ales sa impartasesc experienta acumulata, cu antreprenorii mici si mijlocii, romani si nu numai, asigurandu-le servicii de consultanta in management financiar si operational, aducandu-mi aportul si ca membru in boardul consultativ al unora dintre acestia.
In toate proiectele in care ma implic ma focusez pe intelegerea nevoii reale a antreprenorilor, fie ea de planificare a resurselor sau de o gestiune mai buna a celor existente. Impreuna cu partenerii mei din cadrul PageOne Consulting adunam peste 100 de ani de expertiza, ceea ce ne permite sa oferim solutii personalizate si concludente de contabilitate, raportare financiara de management si planificare.

Astfel, suntem la “aceeasi pagina” cu echipa Transport Academy si motto-ul lor: „Cu cat va reusi mai repede o organizatie sa transforme observatiile in orientari, cu atat mai rapid va obține un avantaj competitiv prin decizii și acțiuni calculate”.
Impreuna cu echipa Transport Academy, oferim companiilor de transport suportul necesar in construirea modelului cel mai potrivit de planificare si raportare financiara si asistam la construirea indicatorilor de performanta si la implementarea instrumentelor de masurare a acestora.

Andrei Huian

Andrei Huian – Consultant Supply Chain Management

Sunt Andrei! Sunt consultant in Supply Chain Management cu peste 60 proiecte implementate in calitate de consultant principal sau parte din echipa de consultanta in ultimii 5 ani.
Activitatea mi-am început-o din logistica depozitarii acum 17 ani si a evoluat pana la Supply Chain Management dintr-o ambiție constanta de a face lucrurile mai eficient din punct de vedere al nevoilor de business cat si din perspectiva clienților si furnizorilor business-ului.
Proiectez soluții conform tehnologiilor curente, nevoilor reale ale companiilor si oamenilor care intra in contact zilnic cu aceste soluții; fie ei din companie, parteneri, furnizori si cel mai important: clienți. Ideea „Transport Academy” mi s-a parut extraordinara, pentru ca nu mai exista un concept similar in Romania.

Pe Decebal, initiatorul proiectului, il cunosc de mai bine de 10 ani, iar cand mi-a zis „Te vreau în echipa mea :)!”, nu am mai stat pe ganduri. Abia astept sa ne vedem prin tara!

Octavian Radu - Consultant IT

Octavian Radu – Consultant IT

Sunt Octavian si sunt omul care te poate invata cum tehnologiile moderne de tip Big Data sau Machine Learning impreuna cu diverse solutii software pot aduce valoare business-ului tau. Doar intelegand cum sa explorezi si sa vizualizezi datele, cum sa faci analize predictive pentru optimizarea costurilor, cum sa interpretezi trend-urile din piata si cum sa automatizezi diverse activitati, afacerea ta poate performa.
Cu o experienta de aproape 20 de ani in industria de software si comunicatii, cu proiecte livrate cu success catre mari clienti din lume precum Intel, AT&T, Marvell sau British Telecom, sunt convins ca putem lucra eficient impreuna pentru implementarea de solutii IT care sa aduca „inteligenta” afacerii tale.

Conceptul de „Transport Academy” are marele avantaj de a aduce tehnologiile moderne intr-o industrie de transporturi inca putin informatizata. Ei sunt primii pe care ii vad ca au pornit-o pe acest drum si sunt incantat sa le pot fi alaturi.