2 minute

Cum poți afla (LIVE) care e situația în punctele de trecere a frontierei din România??

Cum poți afla (LIVE) care e situația în TOATE punctele de trecere a frontierei?
Care sunt timpii de așteptare? Cum arată zona?

Toate aceste info sunt disponibile online, încă din 2015, trebuie doar accesate, inclusiv de pe smartphone.

Aplicaţia referitoare exclusiv la timpii de așteptare poate fi accesată de pe orice calculator sau terminal mobil cu acces la internet la adresa:

http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/

Aici se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare, în culori diferite:

Verde = timp de aşteptare până în 30 minute;
Galben = timp de aşteptare între 30 – 60 minute;
Roşu = timp de asteptare peste 60 minute.

 

Aplicatia TraficOnline a Politiei de Frontiera

Aplicatia TraficOnline a Politiei de Frontiera

De asemenea, aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps şi accesând tab-ul „Direcţie de mers”, se pot configura trasee spre un anumit punct de trecere a frontierei.

Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei este afișată pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale). Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

Exista Webcam-uri in punctele de trecere a frontierei?

DA, există. Acolo puteți urmări imagini LIVE din punctul de trecere. Aplicația este disponibilă pe orice calculator sau terminal mobil cu acces la internet la adresa:

http://live.politiadefrontiera.ro

Live Webcam in punctele de trecere a frontierei

Live Webcam in punctele de trecere a frontierei

Vă recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Vă urăm Drumuri Bune!

Written by admin