2 minute

Ce document trebuie să aibă ACUM asupra lor TOȚI șoferii de camion din Italia?

Cel puțin până la acest moment (și sunt puține șanse să se schimbe acest lucru), carantina instituită asupra întregului teritoriu al Italiei NU SE APLICĂ TRANSPORTULUI RUTIER DE MĂRFURI.

Cu toate acestea, șoferii care efectuează curse în zonele care fac obiectul unor măsuri excepționale (zonele roșii) dar si orice alți cetățeni care se deplasează în interes de serviciu, SUNT OBLIGAȚI să aibă o declarație asupra lor, care include locul de plecare și destinația călătoriilor, ruta dintre cele două puncte și declarația angajatorului.

Variantele sunt:

  1. Să vă scrieți singuri propria declarație
  2. Să folosiți un formular deja pregătit de autorități.

Noi vă recomandăm să folosiți varianta a doua, întrucat este un format agreat și recunoscut de organele de control și elimină orice risc de eroare.

Il puteți descarca prin click AICI.

Documentul este preluat din cotidianul italian Il Messaggero (documentul este în italiană).

 

In traducere, ar suna cam așa:

 

DECLARAȚIE

Eu, subsemnatul __________________ în calitate de proprietar al companiei _____________ cu sediul social în____________ cod TVA _____________

 

Având în vedere dispozițiile Decretului prim-ministru din 08.03.2020 care conțin măsuri privind contenția și gestionarea urgenței epidemiologice de la Covid – 1, cu referire specială la zonele cuiall ‘ art. 1

 

DECLARĂ

 

Conștientizarea răspunderii penale și a efectelor administrative care decurg din falsitatea documentelor și declarațiilor false (conform articolelor 75 și 76 din Decretul prezidențial nr. 445 din 28.12.2000), în conformitate cu și în sensul articolelor 46 și 47 din același DPR n.445 din 28.12.2000.

 

Acest domn ______________ în provincia ______________ desfășoară activități de muncă _________________

 

 

Actiunile de deplasare ale colaboratorului nostru menționat anterior din provincia _____________ către și din municipiul _______________ sunt necesare pentru necesitățile dovedite de muncă, având în vedere necesitatea absolută de a garanta continuitatea activității normale a afacerii.

 

Locul, data, semnatura angajatorului

 

Written by admin