2 minute

BREXIT: Indrumari destinate transportatorilor și conducatorilor auto care transporta marfuri intre Marea Britanie si Uniunea Europeana

Transportul de mărfuri între Marea Britanie și UE de la 1 ianuarie 2021: ghid pentru transportatori și conducătorii auto comerciali

Îndrumări pentru companiile de transport și conducătorii auto comerciali care transportă mărfuri între Marea Britanie (Anglia, Scoția și Țara Galilor) și Uniunea Europeană.

Aceste îndrumări sunt destinate transportatorilor și conducătorilor auto comerciali care transportă mărfuri între Marea Britanie (Anglia, Scoția și Țara Galilor) și Uniunea Europeană (UE). Ele vă indică ce trebuie să faceți începând cu data de 1 ianuarie 2021.

Sursa:
Department for Transport, Driver and Vehicle Standards Agency, Department for Environment, Food & Rural Affairs, and HM Revenue & Customs.
Ultima actualizare, 27.11.2020. Documentul se actualizeaza automat de catre autoritati.

Aici se explică:

  • de ce fel de documente aveți nevoie
  • cum să urmați noile reguli pentru a gestiona transportul ce se îndreaptă spre porturi
  • noile proceduri de control de la frontieră

Vor exista îndrumări diferite privind deplasarea mărfurilor dintre Marea Britanie și Irlanda de Nord.Pentru informații relevante pentru șoferii profesioniști, în timp real, direct pe telefonul mobil, instalați aplicația Kopilot.

Magazinul Play – Click aici: http://shorturl.at/forBG

Dacă vrei să intri în contact cu echipa noastră de consultanți, ne găsești AICI.

Ne puteti urmări pe pagina de Facebook, pe contul de LinkedIn, pe Instagram precum si pe canalul de Youtube „Transport Academy”. , acolo unde te invităm să dai SUBSCRIBE pentru a urmări toate sesiunile video „Transport Academy LIVE” cu Decebal Popescu si invitatii sai.

Emisiunea Transport Academy LIVE, moderată de Decebal Popescu - săptămânal pe canalul de Youtube "Transport Academy"

Emisiunea Transport Academy LIVE, moderată de Decebal Popescu – pe canalul de Youtube „Transport Academy”

Written by admin