Barometrul preturilor la carburant in EUROPA – 23.02.2022, realizat in parteneriat cu SmartInfo

Barometrul pretului la carburant

Transport Academy si SmartInfo prezinta (in premiera) barometrul pretului la carburant in Europa, la data de 23.02.2022.

Vezi VIDEO mai jos.

Care sunt diferentele de preturi intre tari?

 

Care e impactul cresterilor de pret / camion / luna pe rute de genul Benelux – Germania – Franta, Italia – Germania sau Franta – Italia?

Urmariti la fiecare doua saptamani barometrul realizat de Transport Academy si SmartInfo, prezentat de Decebal Popescu.

 

Nu uitati sa dati SUBSCRIBE canalului de Youtube Transport Academy pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii din domeniu si pentru a avea acces la exemple constante de bune practici de la specialisti din transport si logistica.

#profesionalism
#bunepractici

 

Alte articole utile:

Transporturile rutiere de marfuri – in TOPUL anului 2021.

Gasesti aici Rezumatul modificarilor de taxe drum din Europa in 2022 – situatie la data de 12.01.2022

Vezi care sunt Obligatiile transportatorilor incadrati de ANAF la mari contribuabili (update 05.11.2021). De asemenea, poti urmari si cele 10 minute in care Oana Rada explica noile prevederi: https://bit.ly/3c8k3I1

Află cum Explozia prețurilor la carburant crește costurile operaționale ale transportatorilor cu peste 7%

Vezi AICI cum se alcatuieste pretul RCA pentru camioane in acest moment. Viorel Vasile (CEO Safety Broker) explica la Transport Academy LIVE #23 modalitatea in care se va forma tariful RCA pentru transportatori, cat de transparent este acest calcul și cum se va ține acest tarif sub control prin intermediul prevederilor legale deja în vigoare.

Vezi AICI ghidul informativ pentru asiguratii si pagubitii CITY Insurance.

Canalul de Youtube al emisiunii Transport Academy LIVE

Ne puteti urmări pe pagina de Facebook, pe contul de LinkedIn, pe Instagram precum si pe canalul de Youtube „Transport Academy”. , acolo unde te invităm să dai SUBSCRIBE pentru a urmări toate sesiunile video „Transport Academy LIVE” cu Decebal Popescu si invitatii sai.

Written by admin