Au reînceput controalele fiscale la firmele de transport! Cu ce vă poate ajuta Transport Academy?

În contextul numeroaselor controale fiscale recente, aspecte sensibile aferente industriei transporturilor, precum reîncadrarea diurnelor / indemnizațiilor de detașare transnațională ca și venituri de natură salarială și taxarea în consecință, dar și ajustarea prețurilor de transfer, au dus la emiterea de decizii de impunere pentru sume extrem de mari. Probabil, în cazul unor transportatori, aceste sume datorate bugetului de stat vor duce chiar la închiderea activității.

Echipa noastră extinsă de consultanți fiscali și avocați vă stă cu plăcere la dispoziție pentru a vă sprijini atât în cazul în care sunteți deja subiect al unei inspecții fiscale, pentru asistență pe timpul desfășurării controlului – EXTREM DE IMPORTANT!, în etapele de contestare, precum și pentru o pregătire în eventualitatea unui control fiscal, constând, în principal, în analiza situației diurnelor în cadrul companiei dumneavoastră, determinarea gradului de risc fiscal aferent și a modalitații de abordare în cadrul unui control fiscal, precum și transmiterea de recomandări pentru viitor.

În cazul societăților care au tranzacții cu societății afiliate, vă putem sprijini cu întocmirea dosarului prețurilor de transfer, care deja, ca practica, este solicitat în cadrul controalelor fiscale. Nu doar firmele mari pot fi obligate să-l întocmească, ci și cele medii sau mici, la solicitarea expresă a Fiscului.

Vezi articolele „Reîncep controalele ANAF cu privire la dosarul prețurilor de transfer: Ce trebuie să știe firmele”  și ”Dosar prețuri transfer 2020: Nu doar firmele mari pot fi obligate să-l întocmească, ci și cele medii sau mici”

Echipa care vă va asista în mod direct va fi formată din specialiști din cadrul grupului Darian, care sunt activi în această industrie, asistând companii de transport de renume. Echipa de management implicată are între 12 și 15 ani de experiență profesională și este formată din Oana Rada – consultant fiscal, Managing Partner Darian DRS Tax, Floris Bușilă – consultant fiscal, Tax Director Darian DRS Tax, Andra Dragomir – consultant fiscal, Transfer Pricing Manager, Darian DRS Tax, Elena Mitrea – consultant fiscal, Tax Manager Darian DRS Tax, Stelian Mic, Managing Partner Mic, Ilie și Asociații | Darian Legal, Adrian Ilie, Partner Mic, Ilie și Asociații | Darian Legal.

Pentru a accesa serviciile noastre de consultanță fiscală și juridică, vă rugăm să ne scrieți la fiscalitate(at)transportacademy.ro sau direct pe formularul de contact și vă vom contacta prompt.

Dacă vrei să intri în contact cu echipa noastră de consultanți, ne găsești AICI.

Ne puteti urmări pe pagina de Facebook, pe contul de LinkedIn, pe Instagram precum si pe canalul de Youtube „Transport Academy”. , acolo unde te invităm să dai SUBSCRIBE pentru a urmări toate sesiunile video „Transport Academy LIVE” cu Decebal Popescu si invitatii sai.

Emisiunea Transport Academy LIVE, moderată de Decebal Popescu - săptămânal pe canalul de Youtube "Transport Academy"

Emisiunea Transport Academy LIVE, moderată de Decebal Popescu – pe canalul de Youtube „Transport Academy”

Pentru informații relevante pentru șoferii profesioniști, în timp real, direct pe telefonul mobil, instalați aplicația Kopilot.

Magazinul Play – Click aici: http://shorturl.at/forBG

Huawei AppGallery – Click aici: https://bit.ly/2XoJSwx

#KopilotApp
#TransportAcademy
#aplicațiașoferilor

 

Written by admin